Om oss

Hej och välkommen till oss. Det är trevligt att du är inne och besöker vår hemsida. Du kanske undrar vilka vi är och vad vi gör? Här berättar vi allt om Hemsidelab.se och personerna bakom hemsidan. 

Vi är två goda vänner som startade ett företag tillsammans. Vi var involverade i många olika typer av programvara under uppstartsfasen. Det har gett oss mycket erfarenhet av olika programvaror som behövs för att starta ett företag och marknadsföra det. 

Vår vision

Vårt uppdrag är att hjälpa engagerade människor att få sin hemsida eller webbshop på nätet. För oss är det ett stort nöje att hjälpa nya företag att få sin hemsida att nå en större publik. Vi strävar efter att alla ska ha möjlighet att starta ett framgångsrikt företag eller ge liv åt nya projekt.

Med våra tips och råd får du allt du behöver för att göra din hemsida eller webbshop mer synlig på nätet. Det spelar ingen roll om du driver ett litet företag, en hängiven bloggare eller om du har ett projekt som du brinner för. Om du vill starta, skala upp och marknadsföra dig själv på nätet är detta verkligen vår grej att hjälpa till med.

Hur kan vi hjälpa dig?

Det finns många alternativ för dem som vill skapa och driva en hemsida eller webbshop. Valet blir ännu svårare när du behöver skaffa fler verktyg som CRM, e-postmarknadsföring och marknadsföring i sociala medier. Det finns för- och nackdelar med alla dessa och det kan vara svårt att välja rätt.  

Vi kan hjälpa dig att välja de verktyg som passar dig bäst. Vi har ägnat mycket tid åt att undersöka och testa olika programvaror. Vi har ägnat timmar åt att skriva och faktagranska artiklar om dem. Vi är här för att hjälpa dig med omfattande recensioner och guider.

  • 0+

    Års erfarenhet

  • 0+

    Webbplatser skapade

  • 0+

    Projekt övervakade

Vår historia

Hemsidelab grundades av två unga vänner, Mats och Lasse. Mats har en bakgrund som interaktionsdesigner, medan Lasse har en bakgrund som affärsutvecklare. De träffades på ett gemensamt kontor för nystartade företag och bestämde sig för att starta ett företag tillsammans på nätet.  

Uppstartsfasen var krävande, då många programvaruprodukter testades. Lyckligtvis kan du dra nytta av all denna kunskap. Idag är vi en liten grupp fantastiska människor som varje dag arbetar för att skapa nya och spännande artiklar. Vi hjälper dig att bygga och marknadsföra hemsidor som uppfyller dina behov.

Här på vår blogg delar vi med oss av guider om olika programvarutjänster. Vi skriver också om bra tips, tricks och saker som vi har lärt oss. Det bästa av allt är att vår blogg är gratis för dig. Du behöver inte vara medlem och du kan läsa allt utan kostnad.  

På så sätt kan du göra det mest välgrundade valet för dig, baserat på våra tester.

Hur vi finansieras

Du kanske undrar hur vi kan erbjuda ett sådant djupgående arbete och ändå vara gratis för dig? Det beror på att vi har hänvisningslänkar på vår webbplats. Om användarna köper något efter att ha klickat via dessa länkar tjänar vi pengar.

Låt oss säga att du läser en recension av Squarespace på vår webbplats och klickar dig vidare till dem. Du registrerar dig för en gratis provperiod. Om du är nöjd och bestämmer dig för att bli kund får vi en ersättning från Squarespace. Du kommer inte att debiteras för detta på något sätt. Och priset hos Squarespace är detsamma som om du inte hade klickat genom vår länk.

Tack för oss!

Tack för att du är här. Det är stödet från våra läsare som driver oss framåt. Om du har några frågor eller synpunkter kan du skicka ett e-postmeddelande till oss. Vi vill gärna höra från dig. Under tiden kan du läsa mer på vår blogg för att hålla dig uppdaterad om nya artiklar. 

Det vore bra om du delar artiklarna på Facebook eller andra sociala medier. Det betyder mycket för oss när våra läsare hjälper oss att nå ut till fler människor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett fantastiskt onlineföretag!