Lediga tjänster

Eftersom vårt företag fortsätter att växa söker vi nya talanger för att förstärka vår befintliga personal. På den här sidan har vi därför samlat alla lediga tjänster som för närvarande är tillgängliga. Här hittar du vilka tjänster vi har lediga och vad de olika tjänsterna innebär för en anställd.

Ansvarig redaktör

Som ansvarig redaktör ansvarar du för den redaktionella kvaliteten på det innehåll som publiceras på vår hemsida. Du kommer att ansvara för att granska de olika skribenterna och godkänna innehåll som ska publiceras i enlighet med våra strikta kvalitetsstandarder. Det här är ett utmärkt jobb för dig som har ett öga för detaljer och älskar jakten på ny kunskap. 

Kvalifikationer: Relevant utbildning inom journalistik eller innehållsproduktion. 

Personliga egenskaper: God förmåga till multitasking och bekväm med högt arbetstempo.

Vi erbjuder: Spännande möjligheter att påverka innehållet och utvecklingen av våra produkter genom långsiktiga strategier.

Skribent

Har du talang för att skriva innehåll och ett genuint intresse för utveckling av hemsidor? Då kan du vara den copywriter vi söker! Eftersom efterfrågan på innehåll fortsätter att öka vill vi utöka vår personal med ytterligare en skribent.Det här är en roll för någon som gillar att presentera fakta på ett informativt sätt. Tjänsten är självständig och du kommer att arbeta med en ansvarig redaktör inom de olika ämnen som vi hänvisar till på vår hemsida. 

Kvalifikationer: Examen i journalistik eller motsvarande. 

Personliga egenskaper: En vass penna och ett bra ordförråd. 

Vi erbjuder: Konkurrenskraftiga villkor och stor kreativ frihet att påverka det innehåll du skriver.

Testledare

Är du en välorganiserad person som älskar att testa nya produkter? Då kan testledare vara ditt drömjobb. Som testansvarig på Hemsidelab kommer du att ansvara för rutiner och rutiner kring att testa nya produkter. Du kommer också att övervaka de olika produkttestarna i vår personal.

Kvalifikationer: Gillar att utveckla system och organisation av ny teknik. 

Personliga egenskaper: Goda ledaregenskaper och förmåga till multitasking.

Vi erbjuder: Konkurrenskraftiga villkor och goda möjligheter till vidareutbildning.

Produkttestare

Har du goda erfarenheter av att testa olika tjänster som till exempel hemsideprogram? Då kan produkttestning vara ett jobb för dig! Här kommer du att ansvara för att testa de olika produkterna som våra testare väljer ut för vidare granskning. I denna roll sitter du på första raden på Hemsidelab och därmed blir du bland de första att testa produkter när de kommer ut på marknaden.

Kvalifikationer: Systematisk och öppen för att testa nya produkter.

Personliga egenskaper: Genuint intresse för teknik och nyfikenhet på hur nya system fungerar. 

Vi erbjuder: Spännande möjligheter att testa en mängd olika produkter samt konkurrenskraftiga villkor i en flexibel roll.

Har du inte hittat ditt drömjobb?

Vi är alltid på jakt efter talanger som kan bidra till att göra våra produkter ännu bättre. Om du inte hittar den tjänst du söker bland våra lediga tjänster kan du skicka en öppen ansökan till våra redaktörer. Vi välkomnar alla öppna ansökningar, och om du har något att tillföra vårt arbetslag vill vi gärna höra av dig! 

Vill du skicka en öppen ansökan till Hemsidelab? Då kan du göra detta genom att skicka ett e-postmeddelande till vår redaktion med hjälp av länken nedan. Vi vill dock påminna om att vi har högt tryck och därför inte har möjlighet att besvara alla e-postmeddelanden med ett personligt svar.

Skicka din ansökan till: post@hemsidelab.se